Are you interested in PR Brunch?

We organize this meeting three times a year. If you are interested in participating please leave us your contact details and we will be happy to invite you to the next one.

More

Thank you for your registration

The registration form was successfully sent.
We will send you more information within a week.

We look forward to seeing you!

Event

PR Brunch 7: Budoucnost v PR? PESO!

16. 1. 2018

Back to list of seminars

Naše další odborné setkání, na kterém jsme se zaměřili na to, co je budoucností v PR, je již minulostí. Teď už víme, že PESO není jen španělská měna, PESO je model komunikace, který zohledňuje vývoj médií a zejména efektivitu vynaložených prostředků do médií. 

  • Vysvětlili jsme Vám, co je to PESO, jak vzniklo a jak se měří.
  • Zaměřili jsme se na efektivitu v PR a uvedli výhody modelu PESO oproti všudypřítomnému AVE.
  • Ukázali jsme Vám konkrétní příklady případových studií z praxe, na kterých lze demonstrovat, že PESO lze využít v jakémkoli oboru.
  • I tentokrát jste nevynechali panelovou diskuzi - s Evou Němčkovou, Obchodní ředitelkou Feedo.cz a Štěpánem Jandlem, marketingovým Managerem Feedo.cz, a také s Lukášem Žďárským, spoluzakladatelem současného pražského fenoménu – Radlické kulturní sportovny a Vnitrobloku.
  • Nebyli jste na našem PR Brunchi? Můžeme Vám zaslat užitečné materiály z tohoto PR Brunche nebo si přečtěte více v článku v Médiáři. 
  • Chcete o našich eventech vědět více? Podívejte se na naše další akce a tipy na www.pram.cz/organizujeme.
Place-icon Kavárna Olive, Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8
Time-icon 16. 1. 2018 v 09:00

Materials from the event

Please fill out the form so we can send you materials from this event, or alternatively register for the online library on the Triobo portal. Here you will find all the brochures from our PR Brunch event, ready for high-quality online viewing.

Thank you for filling out your details and showing interest in our materials. We believe you will find them beneficial.
If you have registered with Triobo and are interested in more information, please visit this link.